Agesilaos Antik Sikkeler Nümizmatik

Site İçerikleri Ziyaretçilerin Erişimine Kapalıdır. Sadece Kayıtlı Kullanıcılarımız Site İçeriklerine Erişim Sağlayabilmektedir.

Üyelik işlemi tamamen ücretsizdir. Üye olduktan sonra içeriklerin tamamını görüntüleyebilir, yeni konu açarak soru sorabilir ve açılmış olan konulara yorum yazarak toplulukla etkileşimde bulunabilirsiniz.

Lütfen aşağıdaki butonları kullanarak Giriş yapın veya Kayıt olun.

Cevaplandı Antik yunan sikkeleri hakkında bilgi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan derin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu sitedeki tasarım ve tüm içerikler Agesilaos Antik Sikkeler Nümizmatik tarafından hazırlanmaktadır. Kaynak gösterilmeden site içeriğinin izinsiz olarak kısmen veya tümüyle kopyalanması/paylaşılması/değiştirilmesi Fikir Ve Sanat Eserleri Kanunu Madde 71 gereği yasak ve suçtur. Agesilaos Antik Sikkeler Nümizmatik içerik kullanım koşullarını ihlal ederek intihal suçu işleyenler hakkında TCK ve FSEK ilgili kanun ve yönetmeliklerine göre yasal işlem başlatılacağını bu alandan yazılı olarak beyan ederiz.

bu arada bir paranın fotosunu hatalı eklemişim. doğrusu budur. yardımınızı rica ederim.

Seleukos Krallığı - Antiochos II Theos Sardes antik kenti darb - ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΑΝΤΙΟΧΟΥ

Agesilaos Antik Sikkeler Nümizmatik_AX (1).jpg
Agesilaos Antik Sikkeler Nümizmatik_AX (2).jpg

ilginize çok teşekkür ederim. emeğinize sağlık. bizans parası ile ilgili değerlendirmeniz var mı acaba ?

bu paranın üstünde isa kabartması 2 defa mı basılmış yoksa böyle bir paraya rast geldiniz mi ?

Ön yüzde İsa'nın büstü arka yüzde küre üzerinde haç tutan imparatorun büstü yer alıyor paylaştığınız follis kategorisindeki örnek görselde.

isa'nın büstünün yanında yuvarlak hareli başından bir tane daha var. basım hatası olabilir mi ?

isa'nın büstünün yanında yuvarlak hareli başından bir tane daha var. basım hatası olabilir mi ?

Ben göremedim bahsettiğiniz ikinci kelleyi.

şimdi işaretledim

Ekli dosyalar

• Pano01.jpg
    Pano01.jpg
    109.1 KB · Görüntüleme: 79
şimdi işaretledim
Kelle değil deforme olduğu için o şekilde gözüküyor, Christ Pantokrator'un omzunun devamı önemsiz fazla takılmayın.

Agesilaos Antik Sikkeler Nümizmatik_FL (2).jpg
 Agesilaos Antik Sikkeler Nümizmatik_FL (1).jpg

Verdiğiniz tüm bilgiler için çok teşekkür ederim. Bayağı bilgi edindim.

Geri